Maça gitmeyi reddetti, sezon sonuna kadar kadro dışı kaldı!

Maça gitmeyi reddetti, sezon sonuna kadar kadro dışı kaldı!
Sezon başında İngiltere Premier League ekibi Liverpool'dan ayrılarak Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'e transfer olan Naby Keita, sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldı. 

Yeşil beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile karar duyurulurken, takımın Bayer Leverkusen ile oynayacağı maçta oyuncunun ilk 11'de yer almaması dolayısıyla takımla maça gitmeyi reddetmesinin bu karara sebebiyet verdiği aktarıldı. 
Yapılan açıklamada, "Naby Keita, Bayer Leverkusen maçında ilk 11'de olmayacağını öğrendikten sonra takımla sahaya çıkmayı reddetti. Bunun ardından evine dönmek istedi. Kulüp, kadro dışı kararı ile birlikte oyuncuya önemli de bir para cezası verdi. Keita artık takımla antrenmana çıkmayacak ve soyunma odasında yer almayacak." ifadelerine yer verildi. 



"Kendisini takımın üzerine koydu"

Olayın ardından konuşan Werder Bremen Teknik Direktörü Clemens Fritz ise, "Naby'nin davranışı tolere edilemez. Bu hareketi ile takımda gergin bir atmosfer yarattı ve bizi hayal kırıklığına uğrattı. Kendisini takımın üzerine konumlandırdı." ifadelerini kullandı.

Werder Bremen'e transfer olduktan sonra 5 maça çıkan 29 yaşındaki Gineli futbolcu, toplamda 106 dakika sahada kaldı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN