Lucescu'dan sert sözler: "Boğa güreşi gibiydi"

Lucescu'dan sert sözler: "Boğa güreşi gibiydi"
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu, basın toplantısının ardından sert açıklamalarına devam ediyor.

GSP Romania'ya konuşan tecrübeli teknik adam, karşılaşmayla ilgili "Boğa güreşi gibiydi" değerlendirmesinde bulundu.

Lucescu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maçın ilk dakikalarında Fenerbahçeli futbolcular kendilerini yere attılar. Daha sonra agresif bir tavır sergilediler ve bunu sonuna kadar sürdürdüler." dedi.

Tribünlerin Fenerbahçeli futbolcuları şiddete teşvik ettiğini iddia eden Lucescu, "Bu maçtan önce intikamdan bahsediyorlardı. Futbolcular da bize şiddetle karşılık verdi" sözlerini söyledi.

Lucescu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un "Lucescu, teknik direktör olarak kalitesini göstermiş bir isim. Ona şöyle bir tavsiyede bulunabilirim; maçın istatistiklerine bakabilir. Onların sağlık ekibi 8 kere sahaya girdi. Dinamo Kiev sürekli Fenerbahçe oyuncularını faulle durdurmaya çalıştı. Kalecileri sürekli yerdeydi. O maçı nasıl görüyor bilmiyorum ama fikrine saygı duyuyorum. İstatistiklere bakınca yanıldığını görecektir." sözlerine ise şöyle yanıt verdi:

"Jesus'un hastanedeki iki futbolcuma nasıl tepki vereceğini merak ediyorum. Shaparenko'nun çapraz bağları koptu ve 6 ay bizimle olamayacak. Kalecimiz de dizinden sakatlandı. O da en az 1 ay olmayacak"