Lucas Leiva'ya yeni formül! Transfer böyle bitecek!...

Video yükleniyor...

Beşiktaş, orta sahaya yapılacak transferde Brezilyalı Lucas Leiva'nın kadrosuna katma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Tolgay Arslan ve Veli Kavlak'ın sezonun ilk yarısını sakatlıklar nedeniyle kapatmalarının ardından orta sahaya yapılacak transfer için Ozan Tufan ve Gökhan İnler üzerinde duran Beşiktaş istediği sonuçları alamayınca, Lucas Leiva üzerine odaklandı.

Liverpool'da forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu için İngiltere Premier Lig kulübünün istediği 7 milyon euroluk bonservis ücretini çok bulan Siyah Beyazlılar, kiralama yolunu seçti. Liverpool ile Leiva'nın kiralanması konusunda prensipte anlaşan Beşiktaş, Brezilyalı futbolcunun istediği 3.5 milyon euroluk ücrette indirim yapmasını bekliyor.

Siyah beyazlı kulübün dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları'nın görüşmelerde bulunduğu Leiva'nın Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı ve Brezilyalı futbolcunun durumunun bir kaç gün içinde netliğe kavuşacağı öğrenildi.

Siyah Beyazlı kulübün yönetimi transfer konusundaki çalışmalarını sürdürürken, futbol takımı da Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş, savunma oyuncularından Mersin'de yaptıkları hataları tekrarlamamalarını isterken, Trabzonspor karşısında neler yapmaları gerektiğini anlatıyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer