Guardiola'dan Liverpool sözleri: "Hiçbirimiz aptal değiliz..."

Video yükleniyor...

Manchester City menajeri Pep Guardiola, Brighton'ı yenerek, Premier Lig'de yeniden zirveye çıktıkları maç sonunda, takipçileri Liverpool'a övgüler yağdırdı. Guardiola, tüm zamanların en iyi takımlarından biriyle mücadele ettiklerini söyledi.

Manchester City, Brighton engelini üç golle geçerek, Liverpool'un 1 puan önünde liderlik koltuğundaki yerini korumayı başardı. Maç sonunda Menajer Pep Guardiola, sezonu Liverpool'un önünde bitirmek için, kalan tüm maçlarını kazanmak zorunda olduklarını vurguladı.

 

“Liverpool kalan tüm maçlarını kazanacak”

 

Liverpool'u, tüm zamanların en iyi takımlarından biri olarak niteleyen Guardiola; "Hiçbirimiz aptal değiliz... Puan kaybedersek şampiyon olamayız. Bu yüzden kalan tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Çünkü tüm zamanların en iyi takımlarından birine karşı mücadele ediyoruz. Her şeye sahipler ve en küçük hatamızı affetmeyecekler. Bu yüzden Premier Ligi kazanmak bizim için çok özel. Liverpool kalan tüm maçlarını kazanacak. Bu yüzden şampiyonluğa giden tek yol, bizim de tüm maçlarımızı kazanmamızdan geçiyor" dedi.