Leverkusen'in göz bebeği dev bonservisle transfer oluyor!

Video yükleniyor...

Bayer Leverkusen'de takımın hem savunmada hem de hücumda önemli isimlerinden biri olan Jeremie Frimpong'un ayrılığı gündemde. Sky muhabiri Florian Plettenberg'in haberine göre, İngiliz devi Liverpool, Hollandalı sağ beki kadrosuna katmakta kararlı ve transferin yaklaşık 40 milyon euroya gerçekleşebileceği ifade ediliyor.

Liverpool'dan geçtiğimiz günlerde yapılan resmi açıklamada, Trent Alexander-Arnold ile yeni sözleşme imzalanmayacağı ve yıldız oyuncunun sezon bitiminde takımdan ayrılacağı duyurulmuştu.

Bu ayrılık sonrası sağ bek arayışlarını hızlandıran İngiliz ekibi, Bayer Leverkusen'in formda oyuncusu Jeremie Frimpong'u transfer listesine aldı. Liverpool ile Leverkusen arasında yapılan görüşmelerde sona gelindi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN