Leverkusen'de masal devam ediyor! Gelecek sezon...

Video yükleniyor...

Xabi Alonso önderliğinde tarihi bir başarı kazanıp ilk şampiyonluğunu kazanan Bayer Leverkusen'e güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Daha önce Xabi Alonso gelecek sezon takımda kalacağını açıklarken taraftarı sevindirmiş ve peşindeki takımlara mesaj göndermişti. Şampiyonluktan sonra da başkan Fernando Carro bir güzel haber daha verdi.

"Büyük bir satış yapacağız"

İspanya'dan AS gazetesine konuşan Fernando Carro oyuncu satışına dair açıklamalarda bulundu. Yeni transferler hakkında konuşan Carro, "Yeni transferleri finanse etmek için satış yapmak zorunda olan bir kulübüz. Muhtemelen büyük bir satış yapacağız. Bununla iki veya üç transferin finansmanını sağlayabiliriz." dedi.

"Gelecek sezon takımda kalacak"

Takımın en önemli isimlerinden olan ve şampiyonluk yolunda büyük oynayan 20 yaşındaki Florian Wirtz için de başkandan bir açıklama geldi. 

Gösterdiği performansla dev takımların radarında olan Wirtz'in de gelecek sezon takımda kalacağı açıklanırken Carro, "Wirtz gelecek sezon da Bayer Leverkusen'de forma giyecek. Benim için Wirtz en iyi Alman oyunculardan biri. Bana göre o kesinlikle gelecekte Ballon d'Or kazanabilir." dedi.

Bu sezon 41 maça çıkan 20 yaşındaki Florian Wirtz 17 gol atıp 18 asist yaptı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN