Leko Bucalı oldu!

Leko Bucalı oldu!
Bucaspor, Fransa'nın Monaco takımında forma giyen Hırvat Oyuncu Jerko Leko ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Kulüp binasında yapılan imza töreninde konuşan kulüp basın sözcüsü Şeref Üstündağ, Jerko Leko'yu Bucaspor'a kazandırmak için büyük çaba harcadıklarını belirterek, 10 gündür bu transfer için Zagreb'de temaslarda bulunduklarını söyledi.
 
Leko'yu Türk futbolseverlere izlettirecekleri için mutlu olduklarını ifade eden Üstündağ, ''Bucaspor herkesin zevkle izleyeceği bir takım olacak'' dedi. Her iki ayağını da kullanabilen ve ön libero olarak forma giyen 30 yaşındaki Hırvat Leko, Bucaspor'a transferinde Tomas ve teknik direktör Bülent Uygun'un büyük rolü olduğunu belirterek, şunları kaydetti: ''Onlar bana Bucaspor'daki hedeflerini anlattı. İzmir ve kulübün yapısını da internetten inceleyince teklifi hemen kabul ettim. Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi'nde oynarken Beşiktaş'tan teklif almıştım. Bu sezon da Türkiye'den isim veremeyeceğim takımlar benimle ilgilendi, ancak ben Bucaspor'u kendime daha yakın hissettim. Çünkü benim gibi hırslı ve başarıyı hedefleyen bir kulüp'' dedi.
 
Sarı lacivertli ekip, Leko ile birlikte 4. yabancı futbolcusunu transfer etmiş oldu. Bucaspor daha önce Tomas, kaleci Carlos ve Mendy ile sözleşme imzalamıştı.