LeBron'un çabası bu kez yetmedi!

LeBron'un çabası bu kez yetmedi!
Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'larında Minnesota Timberwolves, konuk ettiği Los Angeles Lakers'ı 116-104 yenerek seride 2-1 öne geçti.

NBA'de play-off'lara 3 maçla devam edildi. Target Center'daki Batı Konferansı 1. tur üçüncü maçında Timberwolves, Lakers ile karşılaştı.

Jaden McDaniels'ın 30 sayı ve 5 ribaunt, Anthony Edwards'ın da 29 sayı, 8'er ribaunt ve asistle oynadığı mücadelede Timberwolves, rakibini 116-104 mağlup etti.

Konuk ekip Lakers'ın 40 yaşındaki tecrübeli yıldızı LeBron James 38 sayı kaydederek bir NBA play-off maçında 35'in üzerinde sayı atan en yaşlı oyuncu oldu.

Dört galibiyete ulaşan takımın tur atlayacağı serinin dördüncü maçı, yarın oynanacak.

MILWAUKEE SERİYE TUTUNDU

Milwaukee Bucks, Gary Trent Jr.'ın yıldızlaştığı maçta Indiana Pacers'ı 117-101 yendi ve seride durumu 2-1'e getirdi.

Milwaukee Bucks'ta Giannis Antetokounmpo 37 sayı, 12 ribaund, 6 asistle oynadı. Gary Trent Jr ise 37 sayılık performası ile maça damga vurdu. 

Indiana cephesinde ise; Pascal Siakam'ın 28, Aaron Nesmith Added da 18 sayılık performansı galibiyete yetmedi. 

ORLANDO SON ŞAMPİYONA KARŞI DİRENİYOR

Orlando Magic, son şampiyon Boston Celtics‘i 95-93 yendi ve seride durumu 2-1'e getirdi.

Orlando'da Franz Wagner 32, Paolo Banchero 29, Wendell Carter Jr. 10 sayı ile çift haneli skorlara ulaşan isimler oldu.

Boston'da ise Jason Tatum'un 36 sayısı galibiyete yetmedi.

Sonuçlar

Orlando Magic-Boston Celtics: 95-93 (1-2)

Milwaukee Bucks-Indiana Pacers: 117-101 (1-2)

Minnesota Timberwolves-Los Angeles Lakers: 116-104 (2-1)