Lazio cephesinden flaş Immobile açıklaması!

Lazio cephesinden flaş Immobile açıklaması!
İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da forma giyen ve transferde ismi Beşiktaş ile anılan Ciro Immobile hakkında İtalyan cephesinden bir açıklama geldi. 

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano'ya konuşan Lazio Başkanı Claudio Lotito, "Immobile için Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadık. Kulübümüz ile bir kontratı var ve bize bir teklif gelmedi." ifadelerini kullandı.

Immobile'nin teknik direktöründen açıklama

Transferle ilgili bir açıklama da Lazio Teknik Direktörü Marco Baroni'den geldi. 

Baroni yaptığı açıklamada, "Immobile'nin Beşiktaş'tan teklif aldığını duydum. Bu duyumumun doğru olup olmadığını bilmiyorum. Eğer takımdan ayrılırsa benim veya kulübün istemediği bir tercih yapmış olacaktır." dedi. 

"Heyecanlı görünüyordu..."

Lazio Teknik Direktörü, "Immobile ile daha önce konuştuğumda Lazio'da yeni sezon için heyecanlı görünüyordu. Belki bir şeyler değişmiştir. Eğer transfer olursa, ani bir karar olmuş olur." ifadelerini kullandı.

Kariyeri boyunca İtalya Serie A'da 4 kez gol krallığı tacını takan Immobile, geride bıraktığımız sezon Lazio formasıyla çıktığı 43 maçta 11 gol attı. Tecrübeli yıldızın İtalya Milli Takımı ile de 57 maçta 17 golü bulunuyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN