Kulüplerden Akhisar'a geçmiş olsun mesajı

Kulüplerden Akhisar'a geçmiş olsun mesajı
Hatayspor, Keçiörengücü, Osmanlıspor ve BB Erzurumspor, teknik direktörü Yılmaz Vural, 3 futbolcusu, 1 antrenörü ile 7 kulüp çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Akhisarspor için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Hatayspor:
Bordo Beyazlı kulübün Twitter hesabından yayımlanan mesajda, "Yeni tip koronavirüs testleri pozitif çıkan Akhisarspor teknik ekibine, futbolcularına ve personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadesi kullanıldı.

Hatayspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak da, Akhisarspor’un teknik direktörü, futbolcu ve antrenörüne ve kulüp çalışanlarına yayımladığı mesajla, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Keçiörengücü:
Başkent temsilcisinin Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Kovid-19 testleri pozitif çıkan Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, teknik ekip, futbolcular ile personellere ve Akhisarspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." denildi. 

Osmanlıspor:
Başkent temsilcisinin Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Akhisarspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Covid-19 testi pozitif çıkan teknik ekibinizden 2 kişiye, 3 futbolcunuza ve 7 personelinize en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz." denildi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor:
Mavi-beyazlı kulübün Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Geçmiş olsun Akhisarspor. Tedavi süreçleri tamamlanarak en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.