Konya play off'ta

Konya play off'ta
Ligin ilk yarısını Karabük ile birlikte zirvede tamamlamasına rağmen ikinci yarıda inanılmaz bir düşüş yaşayan Konyaspor, Giresunspor'u 2-1 yenerek bitime bir maç kala play offta yer almayı garantiledi.

Son haftalarda gol atmakta zorlanan Konyaspor, Erdal ile sayısız fırsatı değerlendiremezken, ilk yarıda Abdülvahi ev sahibini 1-0 öne geçirdi.
 
İkinci yarının ilk dakikalarında defansta yapılan hatayı iyi değerlendiren Oliveira skoru dengelese de Mehmet Ayaz'ın kafa golüyle mücadele Konyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından puanını 55'e çıkaran Konya, Giresun ile aradaki farkı 7'ye çıkardı ve sezonu ilk 6'da bitirmeyi garantiledi.
 
KONYASPOR: 2 - GİRESUNSPOR: 1
 
Stat:
Atatürk
Hakemler: Bünyamin Gezer, Hakan Yemişken, Mehmet Cem Hanoğlu 
 
Konyaspor: Haluk, Ömer, Ahmet, Mehmet Ayaz (Dk. 83 Ramazan Kahya) Da Silva, Eser, Erdal, Uğur, Zafer, Volkan Koçaloğlu, Abdülvahit (Dk. 66 Serhat)
 
Giresunspor: Ramazan Köse, Bülent, Suarez, Ali (Dk. 72 Emre), Volkan Bekiroğlu (Dk. 36 Volkan Çekiç), Olivera, Evren (Dk. 32 Şenol), Ramazan Sal, Gençer, Sefa, Feridun 
 
Goller: Dk. 31 Abdülvahit, Dk. 62 Mehmet Ayaz(Konyaspor) Dk. 59 Olivera(Giresunspor)
 
Sarı kartlar: Dk. 53 Erdal, Dk. 87 Ömer(Konyaspor) Dk. 53 Sefa, Dk. 53 Şenol(Giresunspor)