Klopp: "Bu anların kıymetini bilmeliyiz"

Video yükleniyor...

Sezonu 4 büyük kupayla kapatma olasılığı hala devam eden Liverpool, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Villarreal'i ağırlayacak.

Klopp yönetiminde son 5 sezonda üçüncü kez yarı finale çıkan, bu süreçte bir final oynayıp bir de şampiyonluk gören Liverpool, taraftarının önünde avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak. Menajer Jurgen Klopp, Devler Ligi'nde yarı final oynayacak olmalarından dolayı kendilerini ayrıcalıklı hissettiklerini dile getirdi. Her maça yeni bir final olarak baktıklarını vurgulayan Klopp; "Hayatı boyunca çok çalışıp buraları göremeyen birçok menajer ve oyuncu var. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamak bizim için çok özel. Bu anların kıymetini bilmeli ve her zaman olduğu gibi elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

"Büyük bir dalganın üzerinde sörf yapmaya çalışacağız"

Son 16 turunda Juventus, çeyrek finalde ise Bayern Münih'i eleyen Villarreal ise yeni bir sürpriz peşinde koşacak. Ancak teknik direktör Unai Emery, Liverpool'un, önceki iki rakiplerine kıyasla kendileri için daha hazır olacağı görüşünde. Sürpriz faktörünün artık yanlarında olmayacağının altını çizen Emery; "Büyük bir dalganın üzerinde sörf yapmaya çalışacağız. Bizden daha iyi bir takıma karşı oynayacağız ancak bugüne dek kollektif bir çabayla geldik ve yine takım halinde mücadele ederek, kazanmanın bir yolunu arayacağız" diye konuştu.