Khedira'dan Jose Mourinho itirafı! "Bunu şaka sandım"

Khedira'dan Jose Mourinho itirafı! "Bunu şaka sandım"
Birçok büyük takımda forma giyen eski futbolcu Sami Khedira, Real Madrid zamanlarındaki teknik direktörü Jose Mourinho hakkında flaş itiraflarda bulundu.

2020/21 sezonunun sonunda futbolu bırakma kararı alan Alman futbolcu Sami Khedira, AS Gazetesi'ne açıklamalar yaptı.

Röportajında sıkça Jose Mourinho'ya değinen başarılı eski futbolcu, Fenerbahçe ile anlaşan tecrübeli isim hakkında yıllar sonra büyük bir itirafta bulundu.

"BENİ ARADI VE..."

Alman futbolcu, 2010 Dünya Kupası sonrası Mourinho'nun onu aradığını söyledi ve "Aslında, bunun bir şaka olduğunu düşündüm. 2010 Dünya Kupası yarı finalinde İspanya'ya karşı kaybetmiştim ve ertesi gün bu telefonu aldım." dedi.

"DÜNYANIN EN İYİSİYDİ"

Aynı zamanda Mourinho'nun dünyanın en iyi teknik direktörü olduğunu düşünen Khedira, "O zamanlar İngilizcem pek iyi değildi, bu yüzden onunla konuşamadım. O da bana bir mesaj gönderdi. Ona büyük saygı duyuyordum, o dünyanın en iyi teknik direktörüydü." ifadelerini kullandı.

Portekizli tarafından üç sezon boyunca çalıştırılan eski Alman milli oyuncu, Mourinho'nun "özel" olmasının yanı sıra insanları motive etme ve onları yanına çekme yeteneği olduğunu da vurguladı ve "Sadece bir futbolcu olarak değil, aynı zamanda bir insan olarak da büyümenizi sağlar. Onunla bir liderin ne anlama geldiğini öğrendim." dedi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN