Kerem Aktürkoğlu Portekiz'de manşetleri süsledi: "Türk sürprizi"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'dan 12 milyon Euro bedelle Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de gündem oldu.

2021-2021 sezonunda 24 Erzincanspor'dan sarı kırmızılılara katılan 25 yaşındaki futbolcu, Portekiz Süper Ligi ekibi Benfica ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 12 milyon Euro ve sonraki satışan %10'luk bedelle satılan Kerem Aktüroğlu transferi Portekiz medyasında geniş yankı uyandırdı. 
Milli yıldızın transferi, gazete manşetlerini şu başlıklarla süsledi:

A Bola gazetesi, "Pazarın kapanışında Türk sürprizi" başlığı ile verdiği haberde, "Galatasaray'dan gelen milli oyuncu, hem sağ hem de sol kanatta oynayabiliyor." detayına yer verdi.

Record gazetesi ise, "Havaalanı'nda imzayı attı" diye duyurduğu Kerem Aktürkoğlu transferini, "Türk sol kanat oyuncusu, transferin son dakikalarında takıma katıldı. Eski Galatasaraylı, 12 milyon Euro'ya transfer oldu ve Lizbon Havaalanı'nda imzayı attı." şeklinde okuyucuları ile buluşturdu.

Ojogo gazetesi ise manşete taşıdığı transferde, "Benfica, Galatasaray'ın Türk sol kanat oyuncusu için 12 milyon Euro ödedi." ifadelerini kullandı.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN