Kerem Aktürkoğlu damga vurdu! Barcelona, 10 kişiyle kazandı
Yayınlanma Tarihi 5 Mart 2025 Çar 22:00
Güncelleme Tarihi 5 Mart 2025 Çar 21:59
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Benfica, sahasında Barcelona'yı ağırladı. Mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazandı.
Tempolu başlayan mücadelenin 22. dakikasında kırmızı kart gören Pau Cubarsi, Barcelona'yı 10 kişi bıraksa da 61. dakikada Raphinha'nın golü, İspanyol devine avantajı sağladı.
KEREM AKTÜRKOĞLU DAMGA VURDU
Benfica, karşılaşmanın henüz 17. saniyesinde Kerem Aktürkoğlu'nun şutuyla gole çok yaklaştı. Milli futbolcu, sağ kanattan gerçekleşen atakta kaleci Szczesny'i geçemedi.
Oyunda kaldığı süre boyunca takımının en büyük gol silahı olan Kerem Aktürkoğlu, 43. dakikada ise yakın mesafeden kafayla topu ağlara göndermek istedi. Szczesny yine geçit vermedi.
Öte yandan 2024/25 sezonu içerisinde 49. maçına çıkan yıldız oyuncu, bu sezon top 10 ligde mücadele eden oyuncular arasında en çok maça çıkan 8. futbolcu oldu.
Milli futbolculardan Kerem Aktürkoğlu 90 dakika sahadan kalırken Orkun Kökçü 84. dakikada yerini Renato Sanches'e bıraktı.
Milli futbolculardan Kerem Aktürkoğlu 90 dakika sahadan kalırken Orkun Kökçü 84. dakikada yerini Renato Sanches'e bıraktı.