Kayserispor'da Aybaba dönemi bitti

Kayserispor'da Aybaba dönemi bitti
Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor, Samet Aybaba ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşılan bilgilendirme metninde, "Teknik Direktörümüz Samet Aybaba ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. Samet Aybaba ve ekibine takımımıza hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kulüp sözcüsü Mustafa Tokgöz, sabah saatlerinde teknik direktör Samet Aybaba ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirtmişti.

Tokgöz yaptığı açıklamada, teknik direktör Samet Aybaba ile yaptıkları toplantı sonrası deneyimli teknik adamla devam etmeme kararı aldıklarını aktarmıştı.

Samet Aybaba'nın Kayserispor camiasında ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Tokgöz, şunları kaydetti:

"Samet hoca camiamızın abisidir, büyüğümüzdür. Kulübümüzde görev yapan hocalar arasında bizim için en değerli, saygı duyulan hocadır. Hocamızla görüştük ve anlayış çerçevesi içerisinde ayrılma kararı aldık. Hocamıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Kayserispor olarak kısa zamanda takımımızı daha ileriye taşıyacak hocayla anlaşıp, takımın başına geçireceğiz."