ÖZET | Kasımpaşa 0-3 Rams Başakşehir

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme mücadelesinde Kasımpaşa evinde Rams Başakşehir'i ağırladı.

Yağmurlu ve soğuk havada oynanan maçta Rams Başakşehir karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Gol perdesini ilk olarak 24. dakikada Serdar Gürler açtı ve konuk ekip devre arasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda da sahneye 54. dakikada Keny ve 68. dakikada Opoku çıktı.

Kasımpaşa ise maçta beraberlik şansları yakalasa da fırsatlardan yararlanamadı ve maçtan puansız ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla beraber Rams Başakşehir puanını 23 yaparken Kasımpaşa 26 puanda kaldı.

Yenilmezlik serisi beş maça çıktı

Son dört maçta ikişer kez kazanıp berabere kalan Rams Başakşehir bu hafta da kazanarak yenilmezlik serisini beş maça çıkardı.

Kasımpaşa ritim kaybetti

Son üç maçta yenilgi yüzü görmeyen ve Beşiktaş'ı da deplasmanda 3-1 yenerek form tutan Kasımpaşa iyi gidişatını devam ettiremedi. Evinde üç gol yiyen Kasımpaşa iki ay sonra taraftarı önünde kaybetti.

Maçtan öne çıkan pozisyonlar:

25. dakikada Başakşehir öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Ömer Ali Şahiner'in ceza sahasına gönderdiği topu Berkay Özcan kontrol etti. Berkay geriden gelen Deniz'e, Deniz de Serdar'a pasını attı. Serdar'ın şutunda, Kasımpaşa savunmasında Taylan'a da çarpan meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-1. İzlemek için tıklayın!

38. dakikada Kasımpaşa gole Fall ile yaklaştı. İzlemek için tıklayın!

39. dakikada Rams Başakşehir ikinci gole çok yaklaştı. İzlemek için tıklayın!

45+1'de ilk yarı sonunda Kasımpaşa beraberlik fırsatını kaçırdı. İzlemek için tıklayın!

54. dakikada Başakşehir 2. golünü buldu. Opoku'nun savunma arkasına attığı topa hareketlenen Keny kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciyi geçen Keny, meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 0-2. İzlemek için tıklayın!

69. dakikada konuk ekip farkı 3'e yükseltti. Başakşehir'in sağ kanattan kazandığı serbest vuruşta topun başına Deniz geçti. Deniz'in ceza sahasına gönderdiği top Duarte'nin kafasından sekti, boşta kalan topu Opoku yakın mesafeden yaptığı vuruşla fileleri gönderdi: 0-3. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa: 0 - RAMS Başakşehir: 3

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Burak Pakkan, Cevdet Kömürcüoğlu, Esat Sancaktar

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Yasin Özcan, Taylan Aydın, Ben Ouanes, Aytaç Kara (Dk. 88 Emirhan Yiğit), Gökhan Gül, Fall, Hajradinovic (Dk. 88 Selim Dilli), Gomis, Da Costa

RAMS Başakşehir: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner (Dk. 76 Dubois), Duarte, Opoku, Lima, Onur Ergün, Deniz Türüç (Dk. 76 Figueiredo), Emirhan İlkhan (Dk. 76 Abeid), Berkay Özcan (Dk. 88 Berkay Aydoğmuş), Serdar Gürler, Keny (Dk. 90+3 Batuhan Çelik)

Goller: Dk. 25 Serdar Gürler, Dk. 54 Keny, Dk. 69 Opoku (RAMS Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 52 Emirhan İlkhan (RAMS Başakşehir), Dk. 67 Gianniotis, Dk. 90 Gomis (Kasımpaşa)