ÖZET | Kasımpaşa 2-3 Medipol Başakşehir

Video yükleniyor...

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 35. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti ve yenilmezlik serisini 5 maça yükseltti.

Konuk ekibe üç puanı getiren golleri 28. dakikada Fredrik Gulbrandsen, 45. dakikada Trezeguet ve 52. dakikada penaltıdan Deniz Türüç kaydetti.

Kasımpaşa'nın golleri 43. dakikada Mamadou Fall ile 78. dakikada Jackson Muleka'dan geldi.

Medipol Başakşehir bu sonuçla puanını 60'a yükseltti. Kasımpaşa ise 47 puanda kaldı.

Maçtan öne çıkanlar

Medipol Başakşehir 28. dakikada öne geçti. Trezeguet'nin sol kanattan altı pas önüne gönderdiği topa Gulbrandsen kafayı vurdu ve fileleri havalandırdı.
İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 43. dakikada beraberliği yakaladı. Sol kanatta topla buluşan Eysseric'in ön direğe yaptığı ortada Fall kafayı vurdu, yere de çarpan meşin yuvarlak ağlara gitti. İzlemek için tıklayın!

45. dakikada konuk ekip bir kez daha öne geçti. Gulbrandsen'den aldığı pasla ceza sahasında topla buluşan Trezeguet'in şutu savunmadan döndü, bir kez daha topla buluşan Trezeguet'nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

Konuk ekip 51. dakikada penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına geçen Deniz Türüç takımını 3-1 öne geçirdi. İzlemek için tıklayın!

Medipol Başakşehir 60. dakikada 4. gole çok yaklaştı. Kasımpaşa savunmasının arkasına gönderilen uzun mesafeli pasa Gulbrandsen hareketlendi. Merkezden ceza sahasına giren Gulbrandsen'in yerden sert şutunda top direğin dibinden auta gitti. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 78. dakikada farkı 1'e indirdi. Köşe vuruşundan Eysseric'in ceza sahası yayına gönderdiği topa Travnik gelişine vurdu. Auta doğru giden topu Muleka kafayla filelere gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 84. dakikada Umut Bozok ile mutlak gol fırsatından yararlanamadı. İzlemek için tıklayın!