ÖZET | Kasımpaşa 2-4 FTA Antalyaspor

Video yükleniyor...

Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup etti ve yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı.

Akdeniz ekibine üç puanı getiren golleri 19. dakikada Fredy, 47. dakikada Naldo, 53. dakikada Hagi Wright ile 70. dakikada Hadergjonaj (k.k.) kaydetti.

Kasımpaşa'nın golleri 37. ile 90+4. dakikada penaltıdan Umut Bozok'tan geldi.

FTA Antalyaspor bu galibiyetle puanını 58'e yükseltti. Kasımpaşa ise 50 puanda kaldı.


Maçtan öne çıkanlar

19. dakikada Fraport TAV Antalyaspor öne geçti. Naldo'nun kendi yarı sahasından uzun pasında sol kanatta topla buluşan Haji Wright, hızla ceza sahasına girdi. Bu oyuncu sol çaprazda Brecka'yı şık bir şekilde çalımladıktan sonra topu altıpasın içindeki Fredy ile buluşturdu. Fredy'nin bekletmeden yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. İzlemek için tıklayın!

36. dakikada Kasımpaşa önemli bir gol fırsatından faydalanamadı. Bahadır Öztürk'ün hatası sonucu sol çaprazda topu kapan Muleka, ceza sahasına girdikten sonra pasını verdi. Fernando'nun uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlak ceza sahası sağ çaprazında Fall'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda, kale çizgisi önünde Naldo'nun müdahale ettiği top kornere çıktı. İzlemek için tıklayın!

37. dakikada Kasımpaşa beraberliği sağladı. Eysseric'in soldan kullandığı kornerde ceza sahasında Muleka'dan seken topu arka direkte tamamlayan Umut Bozok, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. İzlemek için tıklayın!

FTA Antalyaspor 47. dakikada yeniden öne geçti. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Fernando ortayı yaptı. Kale sahası içinde bulunan Naldo kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Konuk ekip 53. dakikada 3. golü buldu. Kaleci Erdem takım arkadaşına pas göndermek isterken hata yaptı ve araya giren Wright, ceza sahası içi sağ çaprazından vuruşunu yaparak topu filelerle buluşturdu. İzlemek için tıklayın!

FTA Antalyaspor 70. dakikada farkı 3'e çıkardı. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Wright yerden ortaladı. KAle sahası içi sağ çaprazında bulunan Hadergjonaj ters dokunuşla topu kendi kalesine gönderdi. İzlemek için tıklayın!

90+2. dakikada Haji Wright'ın ceza sahası içinden çıkardığı sert şutta üst direğe çarpan meşin yuvarlağı kale çizgisini geçtikten sonra kaleci Erdem Canpolat kontrol etti. Gol kararı veren hakem Mert Güzenge, VAR odasının uyarısı üzerine saha kenarında incelemede bulundu. Hakem Güzenge, bu pozisyondan önce Antalyaspor ceza sahasında kaleci Boffin ile girdiği ikili mücadelede Muleka'nın yerde kaldığı pozisyonla ilgili penaltı kararı verdi ve Wright'ın golünü iptal etti. 90+6'ncı dakikada penaltıda topun başına geçen Umut Bozok, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!