Gekas'lı Akhisar uçuşa geçti!

Gekas'lı Akhisar uçuşa geçti!





Gekas Akhisar'ı sırtına aldı, Süper Lig'de yukarılara doğru taşıyor!

Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa deplasmanına çıkan Akhisar, güçlü rakibini 1-0 yenerken galibiyet golü Gekas'tan geldi.

Kasımpaşa'nın cezası nedeniyle karşılaşmayı sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar izleyebildi. Maça iki takım da temkinli başlarken ilk dakikalar orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İlerleyen bölümlerde Kasımpaşa yetenekli ayaklarıyla organize gol ararken Akhisar hızlı ataklarla öne geçme sayısı aradı. Maçta beklenen gol ise konuk ekipten geldi.

Özer Hurmacı'nın orta sahada kaptırdığı top sonucunda hızlı hücuma çıkan konuk ekipte Güray Vural'ın pasıyla ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Gekas, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.
Öte yandan Yunan golcü, Akhisar formasıyla 10. maçında 8. golünü kaydetti.

İlk yarı bu skorla geçilirken 2. yarıya daha hızlı bir Kasımpaşa çıktı. Beraberlik için yüklenen ev sahibi ekip 55. dakikada gole çok yaklaştı. Ancak Adem Büyük'ün nefis şutunda top direkten döndü. Kasımpaşa'nın kalan dakikalardaki gol çabaları da yeterli olmayınca karşılaşma Akhisar'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla üst üste ikinci, son dört maçta da 3 galibiyetini alan Akhisar, 32 puana yükselerk ligde kalma yolunda dev bir adım attı. 43 puanda kalan Kasımpaşa ise Avrupa hedefini tehlikeye soktu..

KASIMPAŞA: 0 - 1 :AKHİSAR

STAT:
R.Tayyip Erdoğan
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV

KASIMPAŞA:
Isaksson, Erhan Kartal (Dk. 77 Sarmov), Yalçın Ayhan, Barış Başdaş, Sancak Kaplan, Adem Büyük, Fritzler, Ernst, Özer Hurmacı (Dk. 46 İbrahim Halil Çolak), Ibricic (Dk. 62 Viudez), Uche
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveldaze

AKHİSAR: Oğuz Dağlaroğlu, Emrah Eren, Sonko, Serkan Yalçın, Çağdaş Atan, Merter Yüce, Emin Aladağ, Ahmet Cebe (Dk. 78 Kerem Bulut), Güray Vural (Dk. 68 Sertan Vardar), Gekas, Bruno (Dk. 90+1 Mustafa Aşan)
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

SARI KARTLAR:
Dk. 39 Barış Başdaş, Dk. 85 Sarmov, Dk. 86 Ernst (Kasımpaşa), Dk. 83 Emrah Eren (Akhisar Belediyespor)

KIRMIZI KART: 90+2 Yalçın Ayhan (Kasımpaşa)

GOL: Dk. 41 Gekas (Akhisar)