ÖZET | Kasımpaşa 4-0 Adana Demirspor

Video yükleniyor...

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-0 mağlup etti.

Ev sahibi ekibe üç puanı getiren golleri 11. dakikada Doğucan Haspolat, 45+1. ve 63. dakikada Jackson Muleka ile 73. dakikada penaltıdan Umut Bozok kaydetti.

Kasımpaşa bu galibiyetle puanını 44'e yükseltti. Adana Demirspor ise 52 puanda kaldı.

Maçtan öne çıkanlar

Kasımpaşa 2. dakikada gole yaklaştı. Tunay Torun'un ceza sahası içi sol çaprazdan çıkardığı şutta top kaleci Muric'ten döndü. Fall'ın dönen topa yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. İzlemek için tıklayın!

11. dakikada ev sahibi takım öne geçti. Tunay Torun'un sağdan ortasında, Donk'un ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşunda top Rassoul'dan döndü. Donk'un bir kez daha tamamlamak istediği meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı. Ceza sahası içinde topla buluşan Doğucan Haspolat'ın vuruşunda top tekrar Rassoul'dan döndü. Oluşan karambolde topu tekrar önünde bulan Doğucan, penaltı noktasının solundan bekletmeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Balotelli'nin 27. dakikada ceza yayının gerisinden yaptığı sert vuruşta kaleci Ertuğrul Taşkıran topu kornere çeldi. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 45+1. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Ani gelişen atakta topla buluşan Muleka, pasını sağ çaprazdan ceza sahasına yönelen Hadergjonaj'a verdi. Bu oyuncu topu tekrar Muleka ile buluşturdu. Muleka'nın ceza sahası içinde bekletmeden köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu. İzlemek için tıklayın!

45+3. dakikada Adana Demirspor 10 kişi kaldı. Orta sahada Balotelli ile girdiği ikili mücadelede Doğucan Haspolat yerde kaldı. Maçın hakemi Kadir Sağlam, Balotelli'yi direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa ikinci yarının hemen başında net bir pozisyondan yararlanamadı. Hajradinovic orta alanda buluştuğu topu Tayyip'ten kurtarıp kaleciyle karşı karşıya kaldı. Hajradinovic'in yerden vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 53. dakikada penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına geçen Hadergjonaj'ın vuruşunda kaleci Muric penaltıyı kurtardı. İzlemek için tıklayın!

Ev sahibi ekip 63. dakikada 3-0 öne geçti. Fall'ın ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Muleka'nın ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 72. dakikada bir kez daha penaltı kazandı. Ceza sahası içinde Mustafa Kapı ile girdiği ikili mücadelede Eysseric'in yerde kalması üzerine müsabakanın hakemi Kadir Sağlam, penaltı noktasını gösterdi.

73. dakikada penaltı atışını kullanan Umut Bozok, meşin yuvarlağı filelere gönderdi. İzlemek için tıklayın!