"Karşılıksız Galatasaray sevgimiz bize büyük başarılar getirecek"

"Karşılıksız Galatasaray sevgimiz bize büyük başarılar getirecek"
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği toplantısında açıklamalarda bulunan Okan Buruk, transfer döneminin sona ermesinin ardından fabrika ayarlarına geri döneceklerini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği toplantısında konuştu.

Başarılı teknik adam tekrar bir hava yakalamaları gerektiğinin altını çizdi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Transfer dönemi bittikten sonra, biz de takım olarak tam olarak hazır olduktan sonra fabrika ayarlarımıza döneceğiz. Ondan kuşkumuz yok. Hep 'mayıslar bizim' diyoruz. 24. şampiyonluktan sonra hedef 5. yıldız ve şampiyonluk demiştim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu yolda elimizden geleni yapacağız. Takım olarak daha güçlü, daha hazır, daha konsantre olacağız. Bu başlangıçta takımımızı, taraftarımızı üzdüğümüz yerler oldu. Bunları inşallah ortadan kaldıracağız. Oyun olarak güçlü, dışarıdan güçlü, rakiplerin korktuğu, saygı duyduğu bir Galatasaray oyun olarak ortaya çıkartacağız. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın."

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve Galatasaray'ın teknik direktörlüğüne ulaşmış biri olarak yaşadığı sevgi ve mutluluğu her zaman Florya'ya taşımaya çalıştığını belirten Okan Buruk, Galatasaray'ı karşılıksız olarak sevmelerinin kendilerine büyük başarılar getireceğini ifade etti.