Karius'a şans doğdu! 2 yıl sonra maça çıkacak

Karius'a şans doğdu! 2 yıl sonra maça çıkacak
İngiltere Premier League'in 24. haftasında Newcastle United ile Liverpool karşı karşıya geldi. Mücadele 2-0'lık Liverpool galibiyeti ile tamamlanırken, Newcastle United'ın 17 maçlık namağlup serisi sona erdi. 

NEWCASTLE UNITED - LIVERPOOL MÜCADELESİNİN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Mücadelenin 22. dakikasında ise Newcastle United kalecisi Nick Pope, direkt olarak kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu gelişmenin ardından ise Newcastle ekibinin kalesini Dubravka devraldı.

Nick Pope maçı kaçıracak 

Newcastle United'ın Manchester United ile oynayacağı İngiltere Lig Kupası finali öncesinde ise kaleci mevkisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 26 Şubat'ta oynanacak maçta takımın as file bekçisi Nick Pope kırmızı kart cezası nedeniyle mücadelede yer alamayacak. 

Nick Pope'un kalede yer alamayacak olmasının ardından Martin Dubravka'nın kaleye geçmesi beklenirken, Dubravka'nın Manchester United forması ile kupada oynadığı maç sonrasında statü gereği maçta yer alamayacağı belirtildi. 

Karius için şans anı

Bu gelişmenin ardından ise Newcastle United'da üçüncü kaleci konumunda bulunan ve bir dönem Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın da formasını giyen Loris Karius'un Manchester United maçında kaleyi devralması bekleniyor. 

2022/23 sezonunun başında Liverpool ile anlaması biten ve Newcastle United ile yarım sezonluk anlaşmanın altına imzasını atan Karius, sonrasında kulübü ile olan sözleşmesini sezon sonuna kadar uzatmıştı. 

2 yıldır resmi maça çıkamıyor

2 yıldır resmi bir maçta şans bulamayan Alman file bekçisi, şans bulması halinde Newcastle United forması ile ilk kez sahada yer alacak. 

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN