Kane gol yollarında sıkıntı yaşıyor

Kane gol yollarında sıkıntı yaşıyor
Premier Lig'de sezonun başladığı günden bu yana en sıkıntılı oyuncuların başını Harry Kane çekiyor. Sezon başındaki ayrılma talebine olumsuz yanıt alan yıldız oyuncu, henüz golle tanışamadı.

Tottenham, Harry Kane'i ayrılmak istemesine karşın takımda tuttu ancak şu ana kadar yıldız forvetinden verim almayı başarmış değil. Manchester City'e gitmek için uzun süre yönetimi ikna etmeye çalışan Kane, 150 milyon sterlini bulan astronomik bonservis teklifine karşın hedefine ulaşamamıştı.

İngiliz basınının gündeminden düşmeyen Kane, tüm bu tartışmaların arasında sezona çok kötü girdi. Yıldız oyuncu Tottenham formasıyla sahaya çıktığı 4 maçta golle tanışamadı. Dahası Kane, rakip ceza sahası içinde de topla buluşmakta çok zorlanıyor. Kane'in forma giydiği 4 maç itibarıyla aralarında birçok savunmacının da bulunduğu tam 77 oyuncu, ceza sahası içinde topla daha fazla buluştu. 

Tottenham yönetimi ve menajer Santo, Kane'in eski formunu bulacağından emin olduklarını açıklasalar da yıldız forvetin takımdaki geleceği her zamankinden karanlık görünüyor.