Kahn'dan Lewandowski sözleri: "Kesinlikle 1 sezon daha takımda"

Video yükleniyor...

Bayern Münih'in CEO'su Oliver Kahn, Barcelona'ya transfer edileceği öne sürülen Robert Lewandowski'nin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. 

Amazon Prime'a konuşan Oliver Kahn, Lewandowski'nin en azından önümüzdeki sezonda da takımda olacağını belirtti. Haziran 2023'te sözleşmesi bitecek Polonyalı forveti yaz aylarında bırakmak istemediklerini aktaran Kahn, "Sezon başına 30-40 gol atan bir oyucuyu satmak gibi bir düşüncemiz yok. Önümüzdeki haftalarda onun geleceğine ilişkin görüşme gerçekleştireceğiz. Haziran 2023'e kadar sözleşmesi var ve onu kesinlikle bir sezon daha takımda tutacağız" ifadelerini kullandı.

Lewandowski'nin Bayern'den ayrılacağını düşünmenin bir delilik olduğunun altını çizen Kahn, "Robert Lewandowski ile bir sözleşmemiz var. Her zaman görüşmelere başlayacağımızı söyledik. Bunu uzun zaman önce belirttik. Görünüşe göre dışarıda bir rekabet var. 'Robert Lewandowski hakkındaki en saçma hikayeyi kim anlatacak?' yarışına girilmiş gibi. Robert, Bayern'de ne olduğunu biliyor. Bizde onun Bayern için ne düşündüğünü biliyoruz" açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Polonya basını, Lewandowski'nin Barcelona ile anlaşmaya vardığını ve ayrılık kararını Bayern Münih yönetimi ile paylaştığını iddia etmişti.

Bavyera ekibinin, Villarreal ile 1-1 berabere kalarak, Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda ettiği karşılaşmada takımının tek golünü atan Robert Lewandowski, kırmızı beyazlılar ile üst üste 3. sezonunda da 30 gol barajını aşmayı başardı.