Kadrosu geniş olan kazandı

Kadrosu geniş olan kazandı
Her iki takımında eksiği bol. VavaCars Fatih Karagümrük’ün eksikleri daha hayati. Biglia’nın yokluğu oyun kuruluşlarını, Zukanoviç’in olmayışı defansif istikrarı, Ahmet Musa’nın eksikliği ise kontra atak etkinliğini negatif yönde etkiledi. Üstüne birde Pesiç’in ağrıları ilk on bir şansını bitirince Volkan Demirel için maç daha da zor. Beşiktaş’ta da eksikler var. Lakin geniş kadro eksikliği çok hissettirmiyor. Yedek kulübesi zengin...

Oğuzhan takım içi rekabette pek bonkör. Formayı Teixeira’ya veriyor. O sakatlanınca Can Bozdoğan’a ‘sen oyna’ diyor. O da olmayınca genç Emirhan’ı Beşiktaş’a kazandırıyor. Bu maçta hiçbiri olmayınca Oğuzhan ilk on birde. Oynuyor ama gönülsüz. Oyunda kaldığı süre içinde topla buluşma sayısı 34. Bu sayı ne oynadığı mevki ile örtüşüyor, ne yeteneğiyle ne de oyun zekasıyla. Ah be Oğuzhan, bu kaçıncı sezon. Banko oyuncu olmak için daha ne bekliyorsun? Eksiğin yok fazlan var. Niye bekleneni veremiyorsun?

Beşiktaş yedek kulübesinde oyuncuların ikisi stoper. Cezası biten Montero ve genç Serdar. Vida’nın yanında ise Necip var. Geçen maçta da Serdar yedek kulübesindeyken Welinton’un yanında yine Necip vardı. Önder hoca Necip’i stoper yapmakta kararlı galiba. Yılların joker oyuncusunu mevki sahibi yapmak kolay iş değil. Rabbim yardımcınız olsun. 

Emre Mor’u bu kadar istekli ve mücadeleci görmek güzeldi. Keramet hocasında. Volkan Demirel’in oyuncularıyla iyi ilişkiler içinde olduğu gün gibi aşikar. Salih ve Emre Mor’dan bu performansları almak her hocanın harcı değil. Tebrikler Volkan Demirel.  Her zaman maç kazanamazsın ama kazandığın oyuncular gelecekteki başarılarının mimarı olacaklar.Emin olabilirsin..

Ahmet Çalık...

Keşke ne kadar çok sevildiğini görmeden gitmeseydin. Spor Toto Süper Lig'e adın verildi. İttifak Holding Konyaspor taraftarı soğuk havaya rağmen sensiz ilk maçında arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Her maçta anıldın, slogan oldun pankartlara yazıldın. Nur içinde yat Ahmet. İyi ki girmişsin hayatımıza. Seni unutmayacağız...