Kaan Ayhan'dan Sassuolo sözleri: "Mutsuzum"

Video yükleniyor...

A Milli Takım'ın Sassuolo'da forma giyen savunma oyuncusu Kaan Ayhan, ay-yıldızlı ekibin TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Avrupa Şampiyonası'nın ardından öz güven kaybı yaşadıklarını dile getiren Kaan Ayhan, "Dünya Kupası'na katılmak istiyoruz, bu yolda önemli bir adım atmak istiyoruz. Bunun için de 6 puanın şart olduğunu biliyoruz. İnşallah bunu başarırız. Hocamızla toplamda 2 haftadır birlikte çalışıyoruz. Daha derinlere, detaylara pek giremedik. Öz güvenimizi toplamak için maçlarda alacağımız skorlar çok önemli." dedi.

Cebelitarık ile Karadağ maçlarında üç puanın şart olduğunu dile söyleyen Kaan, şöyle konuştu:

"Ben her maçta %100'ünü veren bir oyuncuyum. Rakibin ismi ya da ülkenin büyüklüğü önemli değil. Norveç ile Hollanda karşılaşacak. Onların üstündeki baskıyı artırmak için kazanmak ve çok gol atmak şart"

Sassuolo'daki geleceğiyle ilgili konuşan Kaan Ayhan, "Sassuolo'da oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum. O yüzden biraz mutsuzum ama yine de çalışmaya devam ediyorum. Transferle ilgili kendime pek zaman ayıramadım. Hayırlısı neyse o olsun." dedi.