Kaan Ayhan: "Dortmund kapımın önü sayılır"

Video yükleniyor...

EURO 2024 hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'da Kaan Ayhan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kaan Ayhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Burada Milli Takım adına ve Avrupa şampiyonasında başarılı olmak adına bu kadar erken toplandık. Zaten idmanlar da gayet sert ve yorucu geçiyor. Hepimiz elinden geldiği kadar mücadele veriyor. Atmosferi, motivasyonu yüksek tutup arkadaşlık ve aile duygusu ile başarılı bir turnuva için hazırlanıyoruz."

"Dortmund kapımın önü sayılır"

"Ben zaten elemeler başlamadan önce demiştim. En büyük hedefim Almanya'daki turnuvada oynamak ve Milli Takım'ın parçası olmaktı. Daha son kadro açıklanmadı galiba ama inşallah bu günleri göreceğiz. taraftar demiyorum, vatandaşlarımız, milletimizle birlikte inşallah güzel şeyler başaracağız. Dortmund kapımın önü sayılır, iyi hazırlanıyoruz."

"Başarı bizim elimizde"

"İyi oynarsak, skoru yakalayabiliyoruz. Başarı bizim elimizde, bunun için maksimum performansı sergileyeceğiz. Bunun için çok iyi hazırlanıyoruz, öyle görüyorum. Bazı faktörler rakibe de bağlık ancak grupta üç maç kendi elimizde."

"Üç pozisyonda da rahatım" 

Ferdi için bu sezon daha rahat geçti. Ben sürekli yeni bir pozisyonda oynadım. Yeni pozisyon aradılar, ben aramadım ama buldular. Orta sahada daha çok oynadım. Geçmişte stoper oynadım. Sağ bek oynadım bu yıl, alıştım. Üç pozisyonda da rahatım. Bir pozisyon seçersek, orta saha."

"Alacağınız ders bazen çok değerli oluyor"

"Hazırlık maçlarında kaybettik ancak bunları iyi analiz ederseniz, daha güçlü olabilirsiniz. Futbolda zaten her zaman kazanmak gibi bir durum yok. Mağlubiyetten alacağınız ders bazen çok değerli oluyor. Hocalarımız da çok çalışıyor, her gün toplantıdalar. Video analizi de çok iyi yapmışlar."

"Sakatlık durumum vardı ama şimdi daha iyiyim"

"Sakatlık durumum vardı ama şimdi daha iyiyim. Son iki üç haftada daha iyi olduğumun farkındayım. Hocamız fit bir şekilde Milli Takım'a gelmemizi rica etti. Bunu da inşallah iyi şekilde kullanacağız."

FERDİ KADIOĞLU: "BİZLER İÇİN DERS OLDU"