Juventus'tan Locatelli hamlesi

Video yükleniyor...

Serie A devi Juventus, Avrupa Şampiyonası'nda tüm dikkatleri üzerine çeken Manuel Locatelli'nin transferi için harekete geçti. Torino ekibi, başarılı oyuncuyu, 40 milyon euro'luk zorunlu satın alma bedeli ile 1 yıllığına kiralamak istiyor.

Serie A'da geride kalan sezonda Sassuolo formasıyla çok başarılı bir performans gösteren Manuel Locatelli, Avrupa Şampiyonası'nda yıldızını iyice parlattı.

Verattı'nin sakatlığı nedeniyle, Türkiye ve İsviçre maçlarına 11'de başlama şansı bulan Locatelli, eline geçen fırsatı çok iyi değerlendirdi. Bunun üzerine Juventus yönetimi, uzun süredir ilgilendiği Locatelli için harekete geçme kararı aldı. Torino ekibi başarılı oyuncuyu 40 milyon euro'luk zorunlu satın alma bedeli ile 1 yıllığına kiralamak istiyor. 

Juventus, forma şansı bulamayan savunma oyuncusu Radu Dragusin'i de, Sassuolo'ya göndermeye hazır. Sassuolo yönetiminin, bu teklifi kabul edip etmeyeceği ise henüz netlik kazanmış değil. Zira yeşil-siyahlılar, Avrupa Şampiyonası'nda şu ana kadar gösterdiği performans sayesinde, genç oyuncu için daha yüksek bir bonservis bedeli alabileceğini düşünüyor.