Juventus'a Motta dokunuşu! Kenan Yıldız'ın yanına...

Juventus'a Motta dokunuşu! Kenan Yıldız'ın yanına...
Son dört sezondur şampiyonluktan uzak kalan ve Inter (2), Milan, Napoli şampiyonlukları izleyen Juventus'ta takımın başına geçecek olan Thiago Motta şimdiden çalışmalara başladı.

Massimiliano Allegri'nin yollarının ayrılması ile beraber yeni teknik direktörün Bologna ile başarılı bir sezonu geride bırakan Thiago Motta olması beklenirken İtalyan teknik adam şimdiden transfer için isimler belirledi.

Kenan Yıldız'ın yanına yeni isimler

Başta Kenan Yıldız olmak üzere Fabio Miretti, Hans Nicolussi, Samuel Iling-Junior gibi genç isimlere kadroda yer veren Torino ekibi bu isimlerin arasına Motta'nın Bologna'dan öğrencileri Riccardo Calafiore ve Joshua Zirkzee'yi katmak istiyor.

Kritik mevkilere takviyeler

Genç isimlerin yanında önemli oyuncuları da transfer etmek isteyen Juve, FootMercato'nun haberine göre Avrupa şampiyonu Atalanta'nın orta sahası Teun Koopmeiners'ı gündemine aldı Bergamo ekibinin beklentisi 40 milyon Euro. 

Hücum hattına da takviye yapmak isteyen siyah beyazlıların hedefi eski oyuncusu ve Sassuolo ile küme düşüp aşil tendonu sakatlığı geçiren Domenico Berardi. Son olarak da kaleye düşünülen isim Monza'da forma giyen Michele Di Gregorio.

beinsports.com.tr / Dış Haberler