Jose Mourinho'dan geleceği hakkında flaş açıklama!

Jose Mourinho'dan geleceği hakkında flaş açıklama!
Son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Roma'yı çalıştıran ve bir süredir boşta olan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun ismi, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılırken, deneyimli çalıştırıcı geleceğine dair açıklamalarda bulundu. 

Emanuel Roşu'ya açıklamalarda bulunan Mourinho, "Kariyerimdeki en büyük başarı, Roma ile iki Avrupa turnuvasında finale ulaşmakktı. Bunu yapmak gerçekten imkansız. Bunu kimsenin bir daha yapabileceğini sanmıyorum." diye konuştu. 

Bir teknik direktörde bulunması gereken en önemli özelliğin ne olduğu yönündeki bir soruyu da cevaplayan Portekizli, "Bir yöneticinin en önemli özelliği, şu anda iyi bir halkla ilişkiler uzmanına sahip olmak." şeklinde konuştu. 

Pişman olduğu konuyu açıkladı

Geçmişte Portekiz Milli Takımı'ndan gelen teklifi reddettiği için pişman olduğunu belirten 'The Special One', "Kariyerimin sonuna doğru milli takımın başına geçmeyi çok istiyorum." dedi. 

Geçmişte Porto, Inter, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Tottenham gibi takımları çalıştıran Mourinho, son olarak yönettiği Roma'nın başında 138 maça çıkmış ve 1.70 puan ortalaması tutturmuştu. 

Mourinho, Roma ile UEFA Konferans Ligi'ni şampiyon olarak tamamlama başarısı göstermişti. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN