Jorge Jesus mu, İsmail Kartal mı?

Jorge Jesus mu, İsmail Kartal mı?

Fenerbahçe'de gelecek sezona yeni bir teknik adam ile mi başlanacağı, yoksa göreve gelişinin ardından başarılı bir grafik çizen İsmail Kartal ile mi yola devam edileceği merak konusu.

Sarı-lacivertli kulüpte ligin bitimine 4 hafta kala yeni sezonda takımın başında olacağı tartışmaları yeniden alevlendi. Başkan Ali Koç'un Jorge Jesus ile yaptığı görüşmenin fotoğraflarının medyada yer bulmasının ardından yeni sezonda takımın başında Portekizli teknik adamın olacağı konuşuldu.  

6. sıradan 2. sıraya

Diğer yandan sezon sonuna kadar takımın başında olacağı açıklanarak göreve getirilen İsmail Kartal ile de yola devam edilmesi gündemde. 21. haftada takımın başına geçen lider Trabzonspor'dan 17 puan geride 6. sırada teslim aldığı Fenerbahçe'yi ligde ikinciliğe kadar taşıyan İsmail Kartal da yeni sezon planlaması için güçlü bir aday konumuna gelmiş durumda.

Fenerbahçe yönetimi medyada çıkan haberlerin ardından kulübün internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak yeni sezon planlamasının devam ettiği belirtildi. Jorge Jesus görüşmesinden paylaşılan fotoğrafların kulübün izni olmadan paylaşıldığı ifade edilirken Portekizli teknik adamın gelecek sezon için seçeneklerden biri olduğu ve başka seçeneklerin de olduğunun altı çizildi.