"Jorge Jesus ile Brezilya için görüşmedim"

"Jorge Jesus ile Brezilya için görüşmedim"
Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus'un adı bir süredir şu anda boşta olan Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktörlük görevi için anılıyordu. Portekiz basını, Brezilya adına eski yıldız kaleci Julio Cesar ve Jorge Jesus'un Portekiz'in Lizbon kentinde bir buluşma gerçeleştirdiğini de iddia etmişti. 

Julio Cesar, bu iddialar ile ilgili bir açıklama yayınladı. Kişisel sosyal medya hesabından açıklamasını futbol kamuoyu ile buluşturan Cesar, "Brezilya Futbol Federasyonu'nun temsilcisi olarak teknik direktör Jorge Jesus ile görüştüğüm iddiaları doğru değildir. Ben yıllardır Lizbon'da yaşıyorum. Öncelikle federasyondan kimse benden bu yönde herhangi bir adım veya arabuluculuk talebinde bulunmamıştır. Ben federasyonun bir temsilcisi değilim. Sadece Brezilya Milli Takımı'nda oynamış biriyim." ifadelerini kullandı. 

"Brezilya futbolu benim tutkumdur"

Cesar, "Eğer federasyon başkanı Ednaldo Rodrigues herhangi bir şekilde benden yardım isterse ona yardım ederim. Çünkü Brezilya futbolu benim tutkumdur. Şu ana kadar böyle bir şey olmadı." dedi. 

Brezilyalı eski file bekçisi, "Jorge Jesus çok değer verdiğim birisi ve benim arkadaşım. Benfica'da teknik direktörümdü. Kendisiyle olan harika ilişkim devam ediyor." diyerek açıklamasını sonlandırdı. 



Brezilya Milli Takımı teknik direktörlüğü için Real Madrid'in teknik patronu Carlo Ancelotti'nin de adı ciddi şekilde geçiyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

-reklam01-
SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN