Joao Felix'i isteyen kulüpler arasına Arsenal de eklendi!

Joao Felix'i isteyen kulüpler arasına Arsenal de eklendi!
2022 Dünya Kupası'nda ülkesi Portekiz ile boy gösteren ve çeyrek final karşılaşmasında Fas'a kaybeden Joao Felix, Atletico Madrid'den ayrılmaya hazırlanıyor. 

Paris Saint Germain, Manchester United, Aston Villa ve Juventus'un ilgilendiği belirtilen Portekizli yıldız için bir transfer iddiası daha ortaya atıldı. 

Arsenal de devreye girdi

AS'ta yer alan habere göre, İngiltere Premier League'de lider konumda bulunan ve takım olarak gösterdiği performans takdir edilen Arsenal, Joao Felix'i transfer etmek için girişimlere başlayacak. 

Mikel Arteta ve ekibinin oyuncunun Dünya Kupası'nda gösterdiği performanstan memnun olduğu belirtilen haberde, ocak ayında bu transferin tamamlanabileceği detayı da verildi. 

Simeone ile arası bozuk

Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone ile sıkıntılar yaşadığı belirtilen Joao Felix'in Dünya Kupası'nda kendini göstererek takımdan ayrılmak için gerekli hamleleri yapmak istediği uzun süredir İspanyol basınında yer alıyordu. 

2019/20 sezonunun başında 127.2 milyon Euro karşılığında Benfica'dan Atletico Madrid'e transfer olan Felix, Madrid ekibi ile çıktığı 129 karşılaşmada 33 gol ve 18 asistlik performans sergilemişti.

JOAO FELIX'İN OYUNCU PROFİLİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!


beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN