Jesus'tan forvet transferi açıklaması!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Teknik Direktör Jorge Jesus , UEFA Avrupa Ligi’ndeki Slovacko maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Takıma yeni katılan transferler hakkında konuşan Jesus, "Gustavo Henriqe Brezilya'da resmi maçlar oynuyordu. Luan Peres Avrupa'da hazırlık dönemindeydi. Marsilya'daydı. Alioski de bir önceki takımıyla hazırlık dönemindeydi. Fiziksel açıdan Gustavo en hazır durumda olanı." sözlerini söyledi. 

"Şampiyon olmak istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacaklarını söyleyen Jesus, "Türkiye Ligi bizim için en önemli kulvar. Türkiye'de hiçbir takım Avrupa'da şampiyon olma hedefi koymuyor. Türkiye Ligi'ne iyi başlayacağız. Türkiye Ligi'nde şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

"İyi bir kadromuz var"

'Taremi, Plea, Sörloth, Dembele gibi isimler gündemde. Santrafor transferi ne zaman gerçekleşecek?' sorusuna işe Jesus, "Joao Pedro transferini yaptık. Rossi, King, Berisha, Serdar'a güveniyoruz. Şu anda iyi bir kadromuz var. Şu anda uğraştığımız konu bir kaleci daha almak." ifadelerini kullanırken, Altay Bayındır'a alternatif konusunda da, "Altay'ın fiziksel problemi var. Yarınki maça Ertuğrul başlayacak. Kulübümüzün başka bir kaleci arayışında olduğu doğru. Ertuğrul'a güveniyoruz." dedi.