ÖZET | İttifak Holding Konyaspor 3-0 Göztepe

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile Göztepe karşılaştı. Ev sahibi İttifak Holding Konyaspor, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Konya temsilcisine galibiyeti getiren golleri Cikalleshi, Oğulcan ve Bytyqi kaydetti. Göztepe'de Cheriff Ndiaye, 45+2. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla İttifak Holding Konyaspor puanını 58'e yükseltti ve lig ikinciliği mücadelesinde Fenerbahçe'nin önüne geçti. Göztepe ise 27 puanda kaldı.

Önemli anlar

Maç öncesinde dağıtılan bayraklarla taraftarlar takımlarının 100. yılını kutladı. İzlemek için tıklayın!

5. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Yarı sahasından topla çıkmaya çalışan Aytaç Kara'ya baskı kuran ve topu kazanan Oğulcan Ülgün'ün pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Cikalleshi'nin sert şutunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0. İzlemek için tıklayın!

27. dakikada yeşil-beyazlılar farkı 2'ye çıkardı. Amilton'un sağ kanattan ortasında kale önünde Cikalleshi'nin dokunuşu sonrası top, kaleci Kenan Piric'ten döndü. Pozisyonun devamında ceza sahası içinde topu önünde bulan Oğulcan Ülgün, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0. İzlemek için tıklayın!

Halil Akbunar'ın sağ kanattan ortasında Cherif Ndiaye'nin kale önünde bekletmeden vuruşunda top auta gitti.
İzlemek için tıklayın!

Cherif Ndiaye'nin Oğulcan Ülgün'e yaptığı faulde hakem Erkan Özdamar, VAR incelemesine gitti. Pozisyonu inceleyen Özdamar, 45+1. dakikada Cherif Ndiaye'yi direkt kırmızı kartla oyundan ihraç etti. İzlemek için tıklayın!

İttifak Holding Konyaspor atağında Guilherme müthiş bir pasla topu Michalak ile buluşturdu. Oyuncu şutunu kullandı ancak Göztepe kalecisi Piric golü ayağı ile önledi. İzlemek için tıklayın!

İttifak Holding Konyaspor'un formda ismi Bytyqi, topu ceza sahası dışından kaleye doğru sürerek etkileyici bir gole imza attı.
İzlemek için tıklayın!