İşte Lukaku'nun yeni takımı ve kazanacağı ücret!

İşte Lukaku'nun yeni takımı ve kazanacağı ücret!
İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin Victor Osimhen'in PSG'ye olası satışı durumunda yıldız futbolcunun yerini Romelu Lukaku ile dolduracağı ileri sürüldü.

İtalyan medyasından TuttoSport'a göre, Napoli'nin teknik direktörü Antonio Conte, takımın sezon öncesi kampına gitmeden önce 25 Temmuz'a kadar yeni bir forvet oyuncusunun kadroya katılmasını istiyor.

130 MİLYON EURO GELİR

Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e katılmasının ardından yeni golcü arayışını sürdüren PSG, Napoli'nin golcüsü Victor Osimhen'i 130 milyon Euro karşılığında transfer edeceği aktarıldı. Nijeryalı forvetin olası ayrılığına karşılık Napoli'nin teknik direktörü Antonio Conte'nin eski öğrencisi Lukaku'yu takımda görmek istediği ve doğacak boşluğu Belçikalı santrforun dolduracağına inandığı ifade edildi  

MAAŞINI DUYURDULAR

Öte yandan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun verdiği bilgiye göre, Lukaku'nun Chelsea ve Inter'de birlikte çalıştığı Conte ile yeniden bir araya gelmeye sıcak baktığı ve Napoli ile 6.5 milyon Euro maaş ile üç yıllık bir sözleşme üzerinde anlaştığı iddia edildi.

Sezonu kiralık olarak Roma'da tamamlayan Belçikalı golcü 47 maça çıkarken 21 gol atıp 4 asist yaptı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

 

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN