İşte Osimhen'in ilk sözleri: "Kendimi adayacağım"

Video yükleniyor...

Galatasaray'ın yeni yıldızı Victor Osimhen, kendisini taraftar için adayacağını söyledi.

İstanbul yolculuğu sırasında kulüp kanalına konuşan Nijeryalı yıldız, "Burası tanıdığım bir kulüp. Dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Harika bir taraftarı var. Ben de bu enerjiyi yaşamaya geldim. Buraya alışmamda Mertens'in çok destek olacağını biliyorum biliyorum." dedi.

Kendisini karşılamaya gelen taraftarlara teşekkür eden Osimhen "Gecenin bu saatinde buraya gelen Galatasaray taraftarlarının sevgisini hissettim. Her maçta kendimi Galatasaray taraftarı için adayacağım. Her golde çığlıklar atmalarını, tezahürat etmelerini bekliyorum." diye konuştu.

Transferde önemli rol oynayan Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu da yaptığı açıklamada, "Galatasaray’ın tüm futbolcuları tüm transferleri değerlidir ama galiba Osimhen tüm dünyada da Türkiye’de de büyük yankı uyandırdı, uyandırmaya devam edecek. Galatasaray formasıyla atacağı golleri heyecanla bekliyoruz. Ligimize, futbolumuza güzel bir fırsatla iyi bir katkı yaptığımızı düşünüyoruz. Sporseverler onu ligimizde keyifle izleyecek." ifadelerini kullandı.