İşte Messi'nin golden sonraki ilk sözleri

Video yükleniyor...

Lionel Messi, Paris Saint-Germain formasıyla ilk golünü Manchester City karşısında attı. Yıldız oyuncu maçtan sonra, üzerinden büyük bir yükün kalktığını ve bundan böyle daha da iyi olacağını söyledi.

Lionel Messi'nin, Paris Saint-Germain formasıyla ilk golünü atmak için 264 dakikalık bekleyişi sona erdi. Yıldız oyuncu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester City maçında, yeni takımıyla ilk kez fileleri havalandırdı. City kalesine çektiği tek şutta golü bulan Messi, maç sonunda rahatlamıştı. 

Paris Saint-Germaİn'e transfer olduğu günden bu yana, gol atmayı sabırsızlıkla beklediğini vurgulayan Messi; "Son dönemde çok oynama fırsatım olmadı. Taraftarın karşısına sadece ikinci kez çıkıyorum. İşler yavaş yavaş daha da düzelecek. Neymar ve Mbappe ile oynadıkça birbirimizi daha iyi tanıyacağız. Hep birlikte büyümeli; gelişmeli ve elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız" dedi. 

Messi savunmada da elinden geleni yaptı. Hatta kritik bir frikik pozisyonunda, topun yerden kaleye gitmesini önlemek için de iş başındaydı. Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Mauricio Pochettino da Messi adına çok mutluydu. Yıldız oyuncunun golünü büyük bir coşkuyla kutlayan Pochettino; "Genelde attığımız golleri bu kadar coşkulu kutlamam. Ancak bunu Messi için yaptım. Yıllarımı, Messi'nin rakip olarak attığı golleri izlemekle geçirdim. Bu sefer benim takımım için gol atması harika" ifadelerini kullandı. 

City menajeri Guardiola ise takımına övgüler yağdırdı ve tek eksiklerinin gol olduğunu söyledi. Guardiola Messi'yi ise hiçbir takımın 90 dakika boyunca kontrol altında tutamayacağının altını çizdi. Lionel Messi'nin, bugüne dek Guardiola'ya rakip olduğu 5 maçta attığı gol sayısı böylece 7'ye yükseldi.