İşte Galatasaray Sportif Direktörü Sensibile'nin ilk sözleri
Yayınlanma Tarihi 18 Şubat 2022 Cum 14:05
Güncelleme Tarihi 18 Şubat 2022 Cum 14:11
Galatasaray'ın sportif direktörlük koltuğuna oturan Pasquale Sensibile, gelecekle ilgili umutlu konuştu.
GS TV'ye açıklamalarda bulunan İtalyan futbol adamı, "Burada olduğum için çok mutluyum. Galatasaray'ın çok önemli bir tarihi var, bu benim için çok güzel bir fırsat. Gurur duyuyorum. Bu durumu, hep birlikte düzelteceğiz." dedi.
Sarı-kırmızılılar, dün Sensibile ile ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer vermişti:
"17 Şubat 2022 tarihi itibarıyla, Futbol A Takımı Sportif Direktörlüğü görevine, bu alanda çok büyük tecrübesi ve bilgi birikimi bulunan, dünyanın sayılı isimlerinden Pasquale Sensibile’yi getirmiş bulunmaktayız.
Bugüne kadar Juventus, Verona, Palermo, Roma gibi önde gelen Avrupa takımlarında önemli başarılara imza atmış Sayın Sensibile’nin, Galatasaray’ımıza da çok önemli hizmetleri bulunacağına yürekten inanıyoruz."