İspanyollar yazdı! Kuzey’in Kralı rotayı Dolmabahçe’ye çevirdi!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta gündem santrfor transferi...

Teknik Direktör Valerien Ismael'in verdiği liste ve talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, golcü transferi için çalışmalarını hızlandırdı.

Hollandalı forvet Wout Werghost için girişimlerini sürdüren siyah beyazlılarda, transfer listesinin üst sıralarında yer alan isimlerden biri de Alexander Sörloth... 

Bonservisi Lepizig'de olan ve geçen sezon Real Sociedad'ta kiralık olarak forma giyen Norveçli golcü için İspanyol medyasından flaş bir iddia geldi.... Real Sociedad'a yakınlığıyla bilinen El Diario Vasco Gazatesi, Beşiktaş'ın 26 yaşındaki golcüyle 3 milyon Euro maaş karşılığında el sıkıştığını yazdı.

Aynı haberde siyah beyazlıların Leipzig ile görüşmelerini sürdürdüğü, kiralık gitmek istemeyen Sörloth için siyah beyazlı yönetimin Alman kulübüyle satın alma opsiyonlu anlaşma sağlamak istediği vurgulandı.

Geride kalan sezon Real Sociedad'da 44 resmi maça çıkan Alexander Sörloth, 8 kez fileleri havalandırdı. Bir sezonluk Trabzonspor kariyerinde 49 maça çıkan Norveçli yıldız, 33 gol ve 11 asistlik performans sergilemişti.