İspanya Arda Güler'in şutunu konuşuyor: "O bir sihirbaz"

Video yükleniyor...

İspanya LaLiga'nın 29. haftasında Real Madrid'in Osasuna deplasmanına konuk olduğu maçta 85. dakikada oyuna dahil olan milli futbolcu Arda Güler, uzun yıllar unutulmayacak bir golün eşiğinden döndü. 

Geçtiğimiz hafta Celta Vigo karşısında Madrid deviyle ilk golünü atam başarısı gösteren Arda Güler'in Osasuna karşısında son dakikalarda oyuna dahil olup sergilediği performans İspanya'da gündem oldu. Genç yıldızın orta sahadan rakip kaleyi denediği pozisyon İspanya'da manşet oldu.

AS'ta yer alan haberde "O seçilmiş biri" başlığı dikkat çekti. "Arda Güler'in çılgın vuruşu ligin golü olmayı santimetre ile kaçırdı. Türk oyuncu çok cesur ve cüretkar ve bunu maçın sonlarında bir mucizeyi denediğinde gösterdi." ifadelerine yer verildi.

Yine İspanya'nın önde gelen medya organlarından MARCA'da yer alan haberde "Böyle bir vuruşu sadece büyük yetenekler yapar" başlığı kullanıldı. Arda Güler'in yeteneklerine dikkat çekilen haberde, "Güler saf bir sihirbaz ve sahip olduğu muazzam yeteneğin detaylarını yavaş yavaş ortaya çıkarıyor. Geçtiğimiz hafta bunun güzel bir örneğiydi: Celta karşısında Real Madrid'deki ilk golünü harika bir şekilde attı ve Osasuna karşısında da tüm dünyayı ayağa kaldıracak bir golün eşiğinden döndü." ifadeleri kullanıldı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler