İsmail Kartal: "Bazı oyuncularımızın moralleri bozuktu..."

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Yukatel Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, mücadele öncesinde beIN SPORTS ekranlarında açıklamalarda bulundu. 

FENERBAHÇE - YUKATEL ADANA DEMİRSPOR MAÇININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

Kartal, "Trabzonspor maçında yaşadıklarımız ve bize yaşatılanlar ortada. Buna rağmen camiamız ve taraftarlarımız hep beraber bütün olduk. Moral, motivasyonumuz gayet iyi durumda. İnşallah önümüzdeki 8 maçı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Bazı oyuncularımız ilk defa Trabzon'daki gibi bir şey gördüklerini söylediler. Moralleri bozuktu, konuştuk. Yolumuza odaklanmamız gerektiğini anlattık. Birlik ve bütünlük sağlandı." şeklinde konuştu. 

Fenerbahçe'de düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul hakkında da konuşan Kartal, "Başkanımız ve yönetim kurulumuz genel kurul üyelerinden bir yetki istemek için davet ettiler. Burada başkanımızın çağrısına çok olumlu bir reaksiyon verdi genel kurul üyeleri. Bundan sonra başkanımız ve yönetim kurulunun, yetkileri en iyi şekilde değerlendireceğini düşünyorum." dedi.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN