İsmail Kartal: "Bazı oyuncuları takımın içinde tutmak için..."

Video yükleniyor...

UEFA Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında Fenerbahçe ile Spartak Trnava karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Fenerbahçe, mücadeleden 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı. Maç sonrasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

SPARTAK TRNAVA - FENERBAHÇE MÜCADELESİNİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

Kartal, "Maçtan önce rakibin analizini iyi yaptığımızı söylemiştim. Oyunu domine eden, topu ayağında tutan bizdik. Rakip de bizi karşılayarak, kompakt kalarak bizi durdurmayı denedi. Devre arasında oyuncularımıza üçüncü bölgede üretken olmamız gerektiğini söyledik. Yaptığımız değişiklikler ile de oyunu tamamen elimize aldık." dedi. 

İsmail Kartal, "26-27 tane oyuncumuz var. Biz tüm oyuncularımızı değerlendirmeye çalışıyoruz. Bazı oyuncuları takımın içinde tutmak için kimi maçlarda o oyuncuları oynatmak da gerekiyor. Bir oyuncu sakatlanırsa veya ceza alırsa orta ve uzun vadede sıkıntı olabilir. Herkesi oynatmaya çalışıyoruz. Tüm oyuncularımız oynamayı hak ediyorlar. Her oyuncumun takımda istediğimi vereceğini bildiğim için yola bu şekilde devam ediyoruz." şeklinde konuştu.