İrfan Can Kahveci: "Eksikliğini hissediyoruz"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Mücadelenin ardından Fenerbahçeli futbolcular, beIN SPORTS mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

"İlk yarıda çok hareketsizdik"

Alexander Djiku: "Bugün kompakt bir görüntü sergiledik. Defansif anlamda güçlüydük. İyi bir savunma yaptık. İyi hücumcuları vardı rakibin, kollektif savunmayı iyi yapmamız gerekiyordu. Rakip sahada daha çok poziyon üretebilirdik. Süper Kupa finali de çok zor ve taktiksel olacak. İlk yarıda çok hareketsizdik. İkinci yarı çok daha iyiydik bu anlamda. Daha çok şans yarattık. Süper Kupa'daki maçta ikinci yarıdaki performansı göstermemiz gerekiyor."

"Çekişmeli bir maç oldu"

Miguel Crespo: "Çekişmeli bir maç oldu, zor bir maç oldu. Bana sorarsanız üstün olan taraf bizdik. Biz daha net fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik. Harika taraftara 3 puan hediye edemedik. Hala lideriz. Ligde daha çok maç var. Bu şekilde devam edeceğiz."

"Eksikliğini hissediyoruz"

İrfan Can Kahveci: "Milletimizin başı sağolsun. Tutuk bir derbi oldu. Kazanmak isterdik ama 4-5 gün sonra Süper Kupa maçı var ve onu kazanmak istiyoruz. Pozisyonlar az olsa bile mücadeleci bir maç oldu. Fred çok önemli bir oyuncu. Geçişte çok faydalı. Eksikliğini hissediyoruz. Onun yerini doldurmaya çalıştım ama onun kadar olmadı.