İngiliz basınından çarpıcı ifadeler! "Fred ve Amrabat'ı..."
Yayınlanma Tarihi 23 Ekim 2024 Çar 19:22
Güncelleme Tarihi 23 Ekim 2024 Çar 19:41
Video yükleniyor...
Fenerbahçe - Manchester United maçı öncesi̇nde muhabi̇ri̇mi̇z Onur Çubukçu, The Guardian yazarı Ed Aarons i̇le United View sunucusu Flex'e zorlu karşılaşmayı sordu.
AARSON: "FENERBAHÇE'YE AVANTAJ GETİRECEK"
Fenerbahçe'nin Kadıköy'de oynamasının avanjalı olduğunu söyleyen Aarson, "Bence ortada bir maç olacak. Fenerbahçe'nin Manchester United karşısında evinde oynaması çok büyük avantaj getirecek ama United da son maçlarda gelişim gösterdi. Bu yüzden öz güvenli çıkacaklar ama Türkiye'de deplasman oynamanın ne kadar zorlu olduğunun farkındalar." dedi.
Kırmızı Şeytanlar'ın kadrosunda eksiklere de değinen The Guardian yazarı, "Bruno Fernandes dışında fark yaratacak önemli bir eksik olmayacak. Onun dışında kadro tam. ManU için çok önemli bir maç olacak çünkü galibiyet alamadılar. İşleri yoluna koymak zorundalar." sözlerini kullandı.
FLEX: "HİKAYESİ ÇOK İLGİ ÇEKİCİ"
Maçın ilginç bir hikayeye sahip olduğunu söyleyen Flex, "Çok ilginç bir maç olacak. Bu sezon iyi bir performans sergilemiyoruz. Bu karşılaşma özelinde bakacak olursak, hikayesi gerçekten çok ilgi çekici. Jose Mourinho, Fred, Amrabat ve Saint Maximin de öyle... Manchester United için zorlu bir maç olacak." ifadelerini kullandı.
Yolu İngiliz devinden geçen Fenerbahçeliler hakkında da konuşan United View sunucusu, "Jose Mourinho, Fenerbahçe'den korkmamaları gerektiğini söyledi ama Manchester United taraftarı olarak konuşmak gerekirse Jose yalan söylüyor, onu tanıyoruz. Bazen çok eğelenceli açıklamalar yapabiliyor. Taraftarları nasıl yanına çekeceğini biliyor. Fred'e ve Amrabat'a ihtiyacımız var. Onları geri almalıyız." dedi.
KARŞILAŞMA TARİHİ
Temsilcimiz Fenerbahçe, 24 Ekim Perşembe günü saat 22.00'de evinde Manchester United'i konuk edecek.