ÖZET | İH Konyaspor 1-0 Beşiktaş

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Sezonu'nun 19. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı ağırlayan İttifak Holding Konyaspor, 90 dakikanın sonunda 1-0'lık skorla galibiyete uzanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Karşılaşmadan dakikalar

İlk yarı

5. dakikada Josef'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Oğuzhan Özyakup'un sert şutunda, kaleci Sehic iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

17. dakikada Guilherme'nin sol taraftan kullandığı kornerde arka direkte Umut Meraş, rakibinden önce topa kafayı vurdu ve meşin yuvarlağı kornere atarak tehlikeyi önledi.

28. dakikada Cikalleshi'nin sol kanattan ortasında altıpas üzerinde yükselen Soner Dikmen'in kafa vuruşunda, top az farkla yandan auta gitti.

36. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde topu önünde bulan Batshuayi'nin vuruşunda, kaleci Sehic gole izin vermedi. Bu pozisyonu izlemek için dokunun!

45. dakikada Guilherme'nin kullandığı serbest atışta altıpas içinde iyi yükselen Abdülkerim Bardakcı'nın kafa vuruşunda, top yandan auta çıktı.

İkinci yarı

52. dakikada Batshuayi'nin pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Oğuzhan, yaya doğru pasını çıkardı. O bölgede bulunan Ghezzal, sol ayağının içiyle tek vuruş yaptı fakat top üstten auta çıktı.

60. dakikada sol çaprazdan ceza alanına giren Batshuayi sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, kaleci Sehic gole izin vermedi. Dönen top önce Larin'den ardından da savunmadan sekti ve sol çaprazda Ghezzal'ın önünde kaldı. Ghezzal'ın sol ayağıyla vuruşu üst direkten geri geldi. Boşta kalan topa bu kez kafa vuran Cezayirli yıldız, yine kaleye isabet sağlayamadı ve top yan direğe de çarpıp auta gitti. Bu pozisyonu izlemek için dokunun!

76. dakikada Josef de Souza'nın rakip ceza sahasının dışından kaleye gönderdiği topu Ibrahim Sehic son anda parmaklarının ucuyla çıkardı. Bu pozisyonu izlemek için dokunun!

84. dakikada savunmadan gönderilen uzun topla ceza sahası içi sol çaprazında buluşan Ahmed Hassan, kayarak sol ayağıyla vuruşunu yaptı, kaleci Ersin topu çıkardı. Bu pozisyonu izlemek için dokunun!

90. dakikada Nejc Skubic'in ortasını enfes bir voleyle tamamlayan Ahmed Hassan fileleri havalandırarak takımını öne geçiren isim oldu: 1-0. Bu golü izlemek için dokunun!

Karşılaşmada başka gol olmayınca İttifak Holding Konyaspor, 3 puanı cebine koyarak sahadan ayrılan taraf oldu.

Bu galibiyetin ardından puanını 39'a yükselten ev sahibi İttifak Holding Konyaspor 2. sıraya yerleşirken, konuk ekip Beşiktaş ise 28 puanla kendisine 7. sırada yer buldu.



İttifak Holding Konyaspor: 1 - Beşiktaş: 0

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Mete Kalkavan, Kerem Ersoy, Samet Çiçek

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakcı, Guilherme, Soner Dikmen, Hadziahmetovic, Michalak (Dk. 90+5 Alper Uludağ), Mpoku (Dk. 58 Rahmanovic), Bytyqi (Dk. 77 Endri Çekiçi), Cikalleshi (Dk. 77 Ahmed Hassan)

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Umut Meraş, Vida, Montero, Rıdvan Yılmaz, Josef, Pjanic (Dk. 80 Atiba), Oğuzhan Özyakup (Dk. 68 Can Bozdoğan), Ghezzal, Larin (Dk. 68 Güven Yalçın), Batshuayi

Gol: Dk. 90 Ahmed Hassan (İttifak Holding Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 41 Vida, Dk. 56 Oğuzhan Özyakup, Dk. 90+2 Batshuayi, Dk. 90+6 Ghezzal (Beşiktaş), Dk. 45+1 Mpoku, Dk. 90+1 Ahmed Hassan, Dk. 90+6 Rahmanovic (İttifak Holding Konyaspor)