Igor Tudor'a son dakika golü! Başkanı ikna edemedi

Igor Tudor'a son dakika golü! Başkanı ikna edemedi
İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin Rudi Garcia ile yollarını ayırıp yerine Hırvat teknik adam Igor Tudor'u getirmesi beklenirken son dakikada takımın başına Walter Mazzarri getirildi.

Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis'in neden böyle bir karar alındığı merak edilirken La Gazzetta dello Sport detaylara ulaştı.

Tudor'dan sözleşme beklentisi

Igor Tudor, 7 aydan uzun ve gelecek sezonu da kapsayan bir sözleşme talep ederken bu istek takımın başına Antonio Conte'yi getirme isteği olan Aurelio De Laurentiis tarafından reddedildi. Sezon başında Conte tarafında reddedilen Napoli'nin gelecek sezon tekrar İtalyan teknik adamın kapısını çalması bekleniyor. 

De Laurentiis'in 4-3-3 beklentisi

Aurelio De Laurentiis takımın 4-3-3 oynmasını beklerken Tudor'un üçlü savunma tercihi İtalyan başkanı Hırvat teknik adamdan vazgeçiren sebeplerden. Mazzarri de Tudor gibi üçlü savunmayı tercih ederken bu konuda esnek davranması De Laurentiis'i ikna eden sebeplerden

Bu sezon Serie A'da 4. sırada bulunan ve 21 puana sahip olarak lider Inter'in 10 puan gerisinde olan Napoli geçen sezonki formundan oldukça uzak.