Igor Tudor'a saygı kalmadı! Tottenham'da yıkım...
Yayınlanma Tarihi 12 Mart 2026 Per 08:05
Güncelleme Tarihi 12 Mart 2026 Per 08:12
Güncelleme Tarihi 12 Mart 2026 Per 08:09
Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Premier League devi Tottenham, küme düşmeme mücadelesi veriyor.
Geçtiğimiz ay Igor Tudor'u göreve getirerek toparlanma sürecine girmeyi hedefleyen İngiliz ekibinde işler daha da kötüye gitti.
Son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Atletico Madrid, Tottenham'ı 5-2 mağlup etti.
Bu maçta yaşananlar ise futbolcuların teknik direktör Tudor'a saygılarının ve inançlarının bitmesine neden oldu.
KALECİ DEĞİŞİKLİĞİ ŞOK ETTİ
İngiliz basınından The Times, Tottenham'da futbolcuların çoğunluğunun Igor Tudor'a olan saygısını kaybettiğini belirten bir haber yayınladı.
Haberde Tudor'un, Atletico Madrid karşısında alınan ağır yenilgi öncesinde ve maç esnasında kaleciler Vicario ve Kinsky'ye karşı sergilediği tavrın şok etkisi yarattığı belirtildi.
Öte yandan hafta sonu Liverpool'a karşı alınacak sonuca göre de Tudor'un görevine son verilebileceği aktarıldı.
Öte yandan hafta sonu Liverpool'a karşı alınacak sonuca göre de Tudor'un görevine son verilebileceği aktarıldı.
beinsports.com.tr / Dış Haberler