"İçeride herkes birbirine sarıldı, ağlayanlar oldu"

"İçeride herkes birbirine sarıldı, ağlayanlar oldu"
A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Letonya'yı 90+9'da bulduğu golle 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Rıdvan Yılmaz, Serdar Dursun ve Merih Demiral, galibiyeti değerlendirdi.

Milli forma ile çıktığı ilk maçta golle buluşan Serdar Dursun, mücadelenin ardından, "Değişik bir maç oldu. Buraya 3 puan için gelmiştik. Son 2 maçımızı da kazanıp Norveç'in takılmasını bekleyeceğiz. Son topta Burak ağabey yere düştükten sonra penaltı olduğunu hemen hissettim. Bu galibiyeti Türk halkına hediye ediyoruz" şeklinde konuştu.

Merih Demiral galibiyetin ardından büyük bir sevinç yaşadıklarını dile getirirken, "Çok mutluyuz. Takımdaki herkes galibiyeti istiyor. Şanssız bir gol yedik. Şanssızlıklar peşimi bırakmıyor ama Türk halkı sahada ne kadar savaştığımızı görüyor. İnşallah bunu devam ettiririz ve Dünya Kupası'na katılırız. İçeride herkes birbirine sarıldı, ağlayanlar oldu. Herkes çok mutlu oldu. Galibiyeti çok istedik" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Yılmaz ise, "1 hafta önce mutluluklarım fazla olur demiştim, mutluluğuma mutluluk eklendi. İhtiyaç duyduğumuz bir galibiyetti. Çok duygulandık. limizden gelen her şeyi yaptık ve galibiyet geldi. Bizi destekleyen herkese çok teşekkürler" dedi.